Notifications
Clear all

mersin kızkalesi plajı

1 Posts
1 Users
0 Reactions
209 Views
(@turistcocuk)
Posts: 535
Member
Topic starter
 

Sahile yakın çok sayıda mağaza ve kafe. 40 ila 100 TY arasında kiralık şemsiye ve şezlonglar, ayrıca ayı veya soğuk alkolsüz içecekler getirebilecek bazı servis ekipleri var. Ancak plajın kendisi kirli ve sigara ve şişe artıkları gibi acele temizlenmesi gerek çok fazla çöp var.

 

Mersin ve Erdemli belediyesi tarihi bir ortamda böyle bir doğa harikasını katletmekle suçluydu. Çocukluğumdan beri ara sıra burayı ziyaret ederim.

Her seferinde yer daha da kötüye gidiyor. Suda tırtıl çarpmamak için her adımına dikkat etmelisin. İğrençti. Yeterli servis ve güvenlik personeli yok. Biz duş almaya çalışırken küçük bir çocuk kayboldu ve ebeveynler (yabancı turistler) çevredeki hiç kimseden yardım alamadı ve sorumluya ulaşamadı. Çok üzücüydü. Hırsızlıkla ilgili duyurular vardı ve rahatlamaya çalışırken bu duyuruları duymak trajik komikti.

 

Soluduğunuz havanın bile bedelini ödüyorsunuz. Etrafa yayılmış küçük işletme sahipleri, cebinizdeki son kuruş için sizi sıkıştırmaya çalışıyor. Mutlaka uğrayın, fotoğrafınızı çekin ve yolculuğunuza devam edin. Burada zamanını boşa harcama.

 

 

This topic was modified 2 years ago by turistcocuk
 
Posted : 20/07/2022 6:06 pm