Notifications
Clear all

Boğazda Evlilik Teklifi

1 Posts
1 Users
0 Likes
321 Views
(@guvensez)
Member
Joined: 2 years ago
Posts: 418
Topic starter  

İstanbul’da boğaz turu sırasında eşinize evlilik teklifi yaparken veya yıldönümünüzü kutlarken kız kulesini gördüğünüzde şairin verdiği tepkiye az bileymiş diyeceksiniz. Karşınızda dimdik gururuyla duran, heybetinin ve tarihinin meçhullüğü ortadan kaldırılamamış bir yapı ve bu yapının yanında sizin en değerli varlığınızda dizinizin dibinde. Sonunda aşka gelip, aşkla yaptığınız yatta evlilik teklifi 'nin cevabını alıyorsunuz. Birden havai fişekler, konfetiler patlıyor ve balonlar uçuruluyor. Boğaz köprüsünde isminiz lazer ışıklarla yazılmış, dalgalar sizin aşkınıza şahitlik yapıyor… Size özel hazırladığımız organizasyon ve tur programları sayesinde müstakbel eşinize tarifi zor duyguları yaşatıyorsunuz.

Sizlerde en değerli varlıklarınıza evlenme teklifi ve yıldönümü hazırlayacaksanız bizlerden profesyonel bir yardım alın. Konsepti tasarlaması sizden, uygulaması bizden. Ya da her şeyi bize bırakın sizin için her şeyi düşünelim. Firmamızda yatta evlenme teklifi ve yıldönümü paketi için yapılan organizasyonlar aşağıdaki gibidir.

* Standart masa düzeni (Mum, şamdan, pullar gibi…) Dileyen “Tekne ve Yat Süsleme” paketini satın alabilir.

* Yatlarımız da mevcut olan ses sistemiyle, İstanbul boğazı'nın ihtişamlı görüntüsü altında seyir ederken size eşlik edecek özel şarkınızı seçebilir, Yada kendi özel şarkılarınızı USB, CD gibi müzik çalma okuyucularını ses sistemlerimize bağlantı yapabilir siniz.

 

* Boğaziçi köprüsü altında 6dk süren lazer gösterisi sizlerin önceden belirlediği evlilik teklifi sözü renkli dev yazılar ve hareketli animasyonlarla yayınlanmakta. Sizin bulunduğunuz yattan farklı bir yatla önceden belirlenen saatler arasında yansıtma yapılmaktadır. Evlilik teklifi sonrasında "EVET" cevabını duyan ekibimiz uzaktan kumandalı volkan ve konfetileri devreye sokacaktır. Dilerseniz evlilik teklifinden sonra yüzlerce kalp uçan balonlar aynı anda gök yüzüne bırakılır.

* Evlilik teklifi veya yıl dönümü kutlamalarınızda profesyonel ve amatör havai fişek gösterimiz gecenizi görsel bir şölene dönüştürerek gök yüzünü aydınlatacak.

Sayfamızın sağ kısmındaki SÜRPRİZLER başlığı altındaki linkleri takip ederek etkinliklerimiz hakkında görsel detayları inceleyebilir, Yada evlilik teklifi ve yıl dönümlerine özel hazırladığımız Sürpriz Paketi detayları her şey dahil fiyatlar bütçenize göre tercih yapabilir siniz.

Romantizmin ve nostaljinin yaşandığı bu organizasyona katılacak şanslı çiftlerimizin teknede konforlu ve keyifli dakikalar geçirmesi vizyonumuzdur. Bu çizgiyi kaybetmeden yolumuzda ilerleyen firmamızın çalışanlarıyla iletişim kurarak turlar ve fiyatlar hakkında detaylı bilgi alabilir siniz.


   
Quote