Notifications
Clear all

lviv kalacak yer - Merkezdeki En İyi 5 Oteller

1 Posts
1 Users
0 Reactions
248 Views
(@turistcocuk)
Posts: 535
Member
Topic starter
 

On The Square Guesthouse  Lviv’de merkezde otel arayanlar için Rynok Meydanı’nda bulunan On The Square Guesthouse tercih edebilirsiniz.

Hotel 39  Rynok Meydanı’nda yer alan uygun fiyatlı otel olarak merkezı 

Grand Hotel Lviv Casino & Spa: Genel olarak ortalama bir otel. Otelin en büyük artısı spa. İyi hizmet ama otel ve odanın dekorasyonu eski. İyi bir 4 yıldızlı otel olduğunu söyleyebilirim.

Vintage Boutique Hotel  Rynok Meydanı’na yürüyerek 2-3 dakikalık mesafede yer alan bu butik  tarihle iç içe bir konaklama deneyimi sunuyor.

Reikartz Medievale Lviv  Pazar Meydanı’na sadece 100-200 metre uzaklıkta yer alan, klasik bir dekorasyona sahip çok lüks bir otel.

Leopolis Hotel Lviv’de lüks otel arayanlar için üst düzey kalitede hizmeti mükemmel konumla birleştiren mükemmel bir alternatif.

RIUS Hotel Lviv by Rixwell: Muhtemelen Lviv'deki en iyisi. Çok modern ve açık. Odalar temiz ve konforlu. Resepsiyondaki kızlar çok cana yakın, kibar ve yardımsever. Herhangi bir sorunuz varsa, sizi her zaman gülümsemeyle karşılıyorlar ve yardım etmeye hazırlar. Tek başıma seyahat eden yalnız biriyim ve bu otelin ne kadar güvenli olduğunu sevdim. Resepsiyonda 7/24 görevli bir güvenlik görevlisi bulunmaktadır ve asansöre binmek için bir anahtara ihtiyacınız vardır. Bu oteli herkese şiddetle tavsiye ederim.

Emily Resort:  Yenı açılan lüks bir otel tercih edilebilir.

 

Apart-hotel Horowitz: Tek kelimeyle harika bir butik otel! Modern bir dokunuşla çok eski tarz. Lviv'in derin tarihine saygı gösterir. Personel son derece güzeldi ve harika İngilizce konuşuyordu. Fiyatlar böyle güzel bir oda için çok makul. Yatak ve çarşaflar harikaydı, çok iyi uyudum. Kesinlikle kalmak için basit bir otel olarak tavsiye ederim, ancak daha fazlasını istiyorsanız (havuz/spor salonu/vb) daha büyük zincir otellerden birine gitmeniz gerekecek.

Citadel Inn Hotel & Resort: Tepeden şehrin muhteşem manzarasına sahip harika bir otel. Bahçede ve çatı altında bir restoran bulunmaktadır. Çok lezzetli yemekler! Ve aileniz veya arkadaşlarınızla vakit geçirmek için harika bir yer!

 
Posted : 25/07/2022 2:37 pm