Notifications
Clear all

Tiny House Tekerleli ev nedir?

1 Posts
1 Users
0 Likes
179 Views
(@guvensez)
Posts: 418
Member
Topic starter
 

Neden tekerlekli ev olmalı diye kısaca açıklarsak; taşınabilme özelliği bulunduğu için olduğunu en başta söylemek çok mümkün. İstenilen bölgeye pratik bir şekilde taşınabildiğinden kişilerin konaklama ile ilgili ortaya çıkan masraflarını ortadan kaldırıyor. Bu yüzden tekerlekli ev tercih ediliyor. Neden tekerlekli ev, çünkü; ekonomik fiyatlar ile sabit apartman dairelerine göre kişilere ayrıcalık sunabiliyor. Tek bir noktada kalmaktan başka alternatifler sunabiliyor. Tıpkı normal ev gibi maksimum dayanıklılık gösterebiliyor.

Yılın herhangi bir ayında bile normal evler gibi kullanım ayrıcalığı sunuyor. Güvenlikli yapısı ve dayanıklılığı diğer ev konforunu asla aratmıyor. Normal bir apartman dairesinde bulunan birçok alan içerisinde var oluyor. Akıllı bir dekorasyon sistemi sayesinde eksiksiz bir yaşam imkânı sunuyor. Sınırsız ve çok konforlu bir konaklama imkânı ile her daim yanı başınızda olabiliyor.Tekerlekli ahşap ev ülkemizde ilk defa tiny house ismi işe piyasaya sürülen bir tasarımdır. İstenilen noktaya kolay bir biçimde taşınabilir olması ile insanların tercih etme sebeplerini arttırıyor. Şık ve modern taşınabilir evler olarak firmamız tarafında üretilen mobil evler düşük fiyatlı yapısı ile herkesin memnuniyetini kazanıyor.

Tekerlekli Ahşap Ev Yapımı
Tekerlekli ev ahşap görünümlü yapısı ile severek içerisinde zaman geçirmek isteyeceğiniz özel detaylardan oluşuyor. Bir normal evde olması gereken her bir alan var olmaktadır. Dayanıklı malzeme tipi eşliğinde mimarlar ve mühendislerce hayata geçiriliyor.

 
Posted : 02/08/2022 2:02 am