Notifications
Clear all

SEVGİLİYLE TATİLE ÇIKACAKLARIN İZLEYECEĞİ YOLLAR NELERDIR?

1 Posts
1 Users
0 Likes
226 Views
(@guvensez)
Posts: 418
Member
Topic starter
 

Aslında herkesin hayalidir sevgilisini alıp şöyle uzaklara gidip kafa dinlemek. Bazılarımız bunu yapar ama kimilerinin tatili maalesef hayal ettiği doğrultuda olmuyor.
Bu da bazı insanlarda hayal kırıklığı oluşturmuyor değil. Bunu televizyonlarda herkesin kendi dolabının olduğu ve spor arabalara doluşup giden liselileri gördükten sonra gerçekte torna tesviye bölümü okuyan gencin hayal kırıklığına denk olarak da adlandırabiliriz.

İşte burada okuyacağınız tavsiyeler sizi bir nebze olsun rahatlatabilir ya da ne bileyim en azından tatilinizi daha iyi geçirmenize vesile olabilir.

Dolce Gabbana Kemercigiller

Sevgilinizle gittiğiniz ortamlarda olur olmadık yerlerden çıkarlar. Yanlarında en az dört kişi daha vardır ve hayatı kadın soyunun tükendiği son güne denk gelmiş gibi yaşarlar. Taşlanmış kotun üzerine taktıkları beyaz ya da turuncu ‘Dolce Gabbana’ kemer en önemli aksesuarları olmakla birlikte saçlarının arkalarına sürdükleri papatya suyu ile gecelere akıp sizi rahatsız edebilirler. En iyisi tatile çıkmadan önce gideceğiniz yeri iyi araştırın derim. Rahat edebileceğiniz yerlere gitmek sizin açınızdan daha iyi olacaktır.

 

  • Otel Seçimini İyi Yapın

İnternetten baktınız otele, aman da aman hamaklar, böyle kokteyl fotoğrafları, havuz kenarında güneşlenen mutlu insanlar gördüğünüzde tabi haliyle içiniz rahatladı. Sonra ne mi oluyor? Bir gidiyorsunuz otele hamak diye gösterdikleri şey çamaşır ipine bağlanmış bir salıncak, kokteyller ise bildiğin Le Cola. Moralini hiç bozma benim güzel kardeşim e alırsan 199 TL’ ye dört gün beş gece tatil olacağı bu. Kıyın paraya biraz ve tatiliniz zehir olmasın. Ben bundan iki sene önce böyle bir eylemde bulundum ve yatağımda farelerin güve yapmadığına dua ederek tatilimi bitirdim. O gün bugündür iyi araştırıp biraz daha fazla para verip adam akıllı yerlere gidiyorum ve tatilimi zehir etmiyorum.

 

  • Yolculuk Aracı Seçme 

Geldik yine kilit noktalardan birisine. Kendi aracıyla gidenleri saymıyorum; ama kimilerimiz düşünüyor tabi nasıl ucuza kapatırım bu işi diye. Maalesef burada ucuza kaçmak tatilinizi başlamadan bitirebilir. En son “ben yolda yemek yemem, boşa para, uçakta zaten yemek var” diyen arkadaşım, akşam yemeğinde sadece bir top kek verdiklerini görünce sinir krizlerine girip tansiyonu yükselmişti. Daha az vereceğim diye daha ucuza uçup yollarda sersefil olacağınıza, pek öyle bilgim yok ama Thy ile uçun en azından aç kalmazsınız ve daha rahat yolculuk edersiniz.Aman ya da size kalmış istediğinizle uçarsınız. E bazılarımız otobüs yolculuğunu da seçebilir, tabi bu da mümkün. Orada da yol boyunca çökelek ya da otlu börek kokusuyla seyahat edebilme ihtimaliniz var. Siz en iyisi mi tüm alternatiflerde araştırarak nokta atışlar yapın ve çile çekmeyin.

 

  • Sevgili Kaprisine Karşı Sayı Sayma 

Gittiniz tatile, yerleştiniz otelinize ve tatilin keyfini çıkarmaktan başka birşey düşünmüyorsunuz. Ama o da ne! Denizdeki dalgalar gibi üzerinize üzerinize sevgilinizin bitmek tükenmek bilmeyen istekleri ve düşünceleri geliyor. Bunu her iki cins içinde söylüyorum. Yok oraya niye baktın? Neden konuşmuyorsun? Bu çörek biraz kuru mu olmuş? Gemi biraz sola mı çekiyor? gibi türlü türlü garipliklerle karşılaşabilirsiniz. Bu durumda yapmanız gereken kendinizi plaja atıp alevli şortlu abilerle voleybol oynamak değil tabi ki. İçinizden beşe kadar sayın ve bulunduğunuz ortamın oksijenini bol bol içinize içinize çekin.

 

 
Posted : 24/03/2022 3:29 am