Notifications
Clear all

Yeni Baslayanlar Icin Kamp Onerileri

1 Posts
1 Users
0 Likes
313 Views
(@turistcocuk)
Member
Joined: 2 years ago
Posts: 535
Topic starter  

Kamp Ile Ilgili Aradiginiz, Merak Ettiginiz Bilgileri Sizin icin Derledik ve Listemizi Olusturduk. Burada Yeni baslayanlar icin kamp Onerileri Listesini bulabilirsin.

Ozellikle Kardesimin Surekli Kamp Yapmasi  Bana en Epik Ipuclarini Paylasmamda Buyuk etkisi Vardir. Kamp Yapmaya Dair bir fikriniz yoksa  Bu Yaziyi Okuduktan sonra Deneyimli Bir Kampci olucaginizdan Hic Supheniz Olmayacaktir.  

Endişesiz Bir Kamp Gezisi için En Onemli İpuçları 

Kotu Havalar Icin Herzaman Planlama Yapmak sizin Yarariniza Olacaktir 

  • Yedek Kalin Kazak  
  • Sapka 
  • Sugecirmez Yagmurluk 
  • Bocek Savar 

Herzaman Yola Cikmadan Once Hava Durumunu Kontrol Edin  

Tabikide Hava Durumunun Herzaman Dogru olmadigi Bir Yana, Her ihtimale Karsi Gitmeden Once Gideceginiz yerin Hava Durumunu Kontrol Etkmekte Fayda Var. 

Yola Cikmadan Once Planlama Yapin 

Gunler Oncesinden ( Yaklasik 3-5 gun ) Planlama Yapmakta Fayda Var,  Yol rotanizi ve kalacaginiz Bolgeyi Iyi arastirmak gerekebilir. Bu yuzden Gideceginiz Bolge hakkinda biraz bilgi edinmeniz Sizin Planinizi olumlu Yonde etkiliyecektir. 

Sirtcantaniza Haddinden Fazla Doldurmanizin Yanlis Bir Tarafi Yok 

Hafif Bir canta Ile Yola cikmak tabikide Cok rahat bir Yolculuk olabilir  ama Bu senin Ilk Kamp Gezin olabilecegi icin Kotu bir yani olmayacaktir. Tabiki de daha sonraki Kamp Gezilerinde senin yanina ne alip almayacagini yardimci olucaktir sonucda ilk deneyimden sonra canta Hazirlamak daha kolay bir hal alicak. 

Kamp Cadirini iyi arastirin  

Kamp Cadiri Bu yolculukta Tabiki de En onemli rolu oynuyor, Eger Aceleniz yok ise sezon disi alinan kamp cadirlar uygun fiyatta satiliyor, Tabiki de almadan once cadirin kalitesini, mazemesini ve dayanikliligini arastirmaniz lazim  Bunda Urun Yorumlari iyi bir yonlendirme Olacaktir. 

Kamp Ekipman Listesi  

Kamp Listesi Kesinlikle Cok buyuk bir Etken Burayi Tiklayarak butun Listeyi Ogrenebilirsin. 

 Yardim Cantasi 

Cok kucuk Bir ihtimalde olsa herzaman yaninizda kucuk bir yardim cantasi bulundurun. Bu illaki size birsey olacagundan degil karsiniza yarali biride cikabilme acisindan onemli en azindan sizin yaninizda olmasi isleri dahada kolaylastiricaktir. 

Eglenceye Oncelik Verin  

Arkadas Grubu ile gidiyorsaniz, Eglenebileceginiz Bir suru seyler var Kitap sever degilsen Kamp Oyun Listesine Bakabilirsin eminim Kendin ve arkadslarinla oynuyacagin bir suru oyun fikirleri bulabilirsin. 


   
Quote