Notifications
Clear all

Parasız bir iş nasıl kurulur?

1 Posts
1 Users
0 Likes
189 Views
(@guvensez)
Member
Joined: 2 years ago
Posts: 418
Topic starter  

Harika bir iş fikri olan ancak kendi işini kurmak için parası olmayan birçok insan var. Bu, aşılması gereken büyük bir engel olabilir, ancak imkansız değildir. Parasız bir iş kurmanın birkaç yolu vardır.

1. Bir iş ortağı bulun - Bir iş ortağı bulmak, parasız bir iş kurmanın harika bir yoludur. İş kurma maliyetini ve riski de bölebilirsiniz. Harika bir iş fikriniz varsa ancak bunu başlatmak için paranız yoksa bu harika bir seçenek olabilir.

2. Borç alın - Başka bir seçenek de bir arkadaştan veya aile üyesinden borç almaktır. Bu seçenek biraz daha riskli olabilir, ancak sağlam bir iş planınız varsa, işinizi kurmak için ihtiyacınız olan parayı almanın harika bir yolu olabilir.

3. Bir yatırımcı bulun - Başka bir seçenek de işinize yatırım yapmaya istekli bir yatırımcı bulmaktır. Harika bir iş fikriniz varsa ancak bunu başlatmak için paranız yoksa bu harika bir seçenek olabilir.

4. İşletmenizi önyükleyin - Bu seçenek, daha girişimci tipler içindir. İşletmenizi önyüklemek, işletmenizi parasız olarak başlatmak anlamına gelir. Harika bir iş fikriniz varsa ancak bunu başlatmak için paranız yoksa bu harika bir seçenek olabilir.

5. Ürününüzü veya hizmetinizi önceden satın - Önceden satabileceğiniz bir ürün veya hizmetiniz varsa bu seçenek harikadır. Bu, ürününüzü veya hizmetinizi daha yapılmadan önce sattığınız anlamına gelir.

 

Bu, işinizi başlatmak için para toplamanın harika bir yolu olabilir. Parasız bir iş kurmak büyük bir zorluk olabilir, ancak imkansız değildir. İşinizi başlatmak için ihtiyacınız olan parayı almak için keşfedebileceğiniz birkaç seçenek var. Bir iş ortağı bulun, kredi alın, bir yatırımcı bulun, işinizi önyükleyin veya ürün veya hizmetinizi önceden satın. Tüm bu seçenekler, işinizi kurmak için ihtiyacınız olan parayı almanın harika yolları olabilir.

 

 

 

İn English:

how to start a business with no money?
 
There are a lot of people out there who have a great business idea but no money to start their own business. This can be a big obstacle to overcome, but it is not impossible. There are a few ways that you can start a business with no money.
 
1. Find a business partner - Finding a business partner is a great way to start a business with no money. You can split the cost of starting the business and the risk as well. This can be a great option if you have a great business idea but no money to start it.
 
2. Get a loan - Another option is to get a loan from a friend or family member. This option can be a bit riskier, but if you have a solid business plan it can be a great way to get the money you need to start your business.
 
3. Find an investor - Another option is to find an investor who is willing to invest in your business. This can be a great option if you have a great business idea but no money to start it.
 
4. Bootstrap your business - This option is for the more entrepreneurial type. Bootstrapping your business means starting your business with no money. This can be a great option if you have a great business idea but no money to start it.
 
5. Pre-sell your product or service - This option is great if you have a product or service that you can pre-sell. This means that you sell your product or service before it is even made. This can be a great way to raise money to start your business.
 
Starting a business with no money can be a big challenge, but it is not impossible. There are a few options that you can explore to get the money you need to start your business. Find a business partner, get a loan, find an investor, bootstrap your business, or pre-sell your product or service. All of these options can be great ways to get the money you need to start your business.

   
Quote