Notifications
Clear all

Londra'nın Yaşanacak En Zengin Bölgeleri

1 Posts
1 Users
0 Likes
82 Views
(@gezgin)
Posts: 203
Member
Topic starter
 

Londra, aşağıdakiler dahil Birleşik Krallık'ın en zengin bölgelerinden bazılarına ev sahipliği yapmaktadır:

Kensington ve Chelsea: Daha önce de belirtildiği gibi, bu bölge İngiltere'nin en zengin bölgelerinden biridir ve Batı Londra'da yer almaktadır.

Westminster Şehri: Bu bölge Londra'nın merkezinde bulunur ve Mayfair ve Belgravia gibi şehirdeki en pahalı ve seçkin mahallelerden bazılarını içerir.

Camden: Camden, Kensington ve Chelsea ya da Westminster Şehri kadar tanınmasa da, yine de Londra'nın en zengin bölgelerinden biridir. Kuzey Londra'da bulunur ve zengin aileler ve ünlüler arasında popüler olan Hampstead ve Primrose Hill gibi mahalleleri içerir.

Richmond: Güneybatı Londra'da bulunan Richmond, aileler arasında popüler olan yemyeşil ve varlıklı bir bölgedir. Mükemmel okulları, yeşil alanları ve çekici nehir kenarı mülkleriyle tanınır.

Islington: Bu bölge Londra'nın kuzeyinde bulunur ve profesyoneller ve aileler arasında popülerdir. Angel ve Canonbury gibi mahalleleri içerir ve iyi korunmuş Gürcü mimarisinin yanı sıra popüler barları ve restoranları ile tanınır.

Bu bölgelerin Londra'nın en zengin bölgelerinden biri olmasına rağmen, emlak fiyatları ve yaşam maliyeti açısından en pahalı bölgeler arasında olma eğiliminde olduklarını belirtmek önemlidir.

 
Posted : 22/03/2023 1:16 am