Notifications
Clear all

Seyahat Ederken aynı zamanda Çalışacağın İşler

1 Posts
1 Users
0 Likes
167 Views
(@turistcocuk)
Posts: 535
Member
Topic starter
 

Eğlenmek için seyahat edebilir ve iş için seyahat edebilirsiniz, ancak bazı genç yetişkinlerin bilmediği şey, her ikisi için de seyahat edebileceğinizdir! Bununla birlikte, genç bir gezgin olarak dört gözle bekleyebileceğiniz dört yaz işi var.

 

Fransa'da Üzüm Toplamak

Fransa genellikle üzümlerini eylül ayının başından ekim ayının sonuna kadar hasat eder. Hasat mevsimleri boyunca, üzüm toplamak için çok sayıda işçiye ihtiyaç duyacaklar ve bu da yaklaşık 100.000 üzüm toplayıcısı anlamına geliyor. Çiftliklerin çoğu makul tazminat ve yardımlar sunarken, bazıları da çalışanları için ücretsiz konaklama ve yemek sağlıyor.

Fransa'daki çeşitli üzüm bağlarında herkes hem giriş seviyesi işler hem de profesyonel kariyer bulabilir. Tipik olarak, küçük çiftlikler, üzüm toplama yapmak için giriş seviyesi üzüm toplayıcılarına ihtiyaç duyarken, büyük çiftlikler, profesyonel çiftçilerin yardımına ihtiyaç duyan otomatik sistemler kullanır.

Fransa'daki tarım endüstrisi, mevsimlik veya tam zamanlı iş yapmak için çalışkan ve dürüst işçilere ihtiyaç duyuyor. Bu nedenle, bir üzüm çiftliğinde iş bulmak istiyorsanız, bugün bir bağ sahibiyle iletişime geçmelisiniz.

 

Alps Dağında Kayak Merkezinde Gönüllü olarak çalışma

Kayak dağ evlerinin boyutları farklıdır. Diğerleri en fazla 8 kişiyi ağırlayabilirken, diğerleri 40 kişiye kadar idare edebilir, ancak tabii ki personelin yardımıyla. Bir dağ evinde bir pozisyona inmek, kahvaltı hazırlamanızı, temizlik yapmanızı, gün ortasında içecek hazırlamanızı ve müşteriler için akşam yemeği hazırlamanızı gerektirir.

Transfer günlerinde, bir sonraki müşterilerin gelmesi için dağ evinin genel bir temizliğe ihtiyacı olacaktır. Bir hafta boyunca alışveriş listesi oluşturmakla sorumluysanız, Alpler'den aşağı inmeniz ve malzemelerinizi bir süpermarketten almanız gerekecek. Gördüğünüz gibi Alplerde çalışmak eğlenceli olabilir.

 

İngilizcen İyi ise Hindistanda İngilizce Öğret ve para kazan

Hindistan'daki özel ve uluslararası okullar genellikle tüm yıl boyunca İngilizce öğretmenleri veya ESL çalışanları işe alır. Hindistan'da öğretmenlik yapmak, 1 ila 2 yıllık öğretmenlik deneyimine sahip olmanızı gerektirecektir. Ayrıca, Hindistan bir Lisans derecesi gerektirir ve bazıları TEFL Sertifikaları gerektirebilir. Yani yurtdışında İngilizce öğretmek için yeterli bilgi ve beceriye sahip olmanızı sağlamak içindir.

Hindistan'da öğretmenlik yapmak istiyorsanız, önce onların büyükelçiliğine başvurmalısınız. Pozisyonunuzun ne olduğuna bağlı olarak, okul çalışma vizeniz için ödeme yapmayı teklif edebilir.

 

 

 
Posted : 17/08/2022 4:44 pm