Notifications
Clear all

Bir araba kiralıyarak Birleşik Krallık yolculuğuna çıkmak için en iyi nedenler

1 Posts
1 Users
0 Likes
176 Views
(@adamhub2021)
Posts: 44
Member
Topic starter
 

Birleşik Krallık'ı neden tamamen kendi gücünüzle araba ile keşfetmeniz gerektiği hakkında konuşmak için kendimi çok iyi konumlanmış hissediyorum. Neden? Niye? Kesin olmak gerekirse İngiltere, İngiltere'de yaşıyorum ve oldukça kapsamlı seyahat ettim ve burası dünyanın güzel bir bölgesi.

Bu kısmen, herkesin bir arabaya atlayıp İngiltere, Galler, İskoçya ve Kuzey İrlanda'nın uçsuz bucaksız bölgelerini keşfetmesi gerektiğine inanıyorum. Şimdi, burada ve şimdi söylemeliyim ki, Kuzey İrlanda'ya gitmedim, bu yüzden çok fazla yorum yapamam, ancak orada ailem var ve bana güzel olduğunu söylüyorlar. Bu nedenle sadece diğer üçü hakkında yorum yapacağım, ama lütfen Kuzey İrlanda'ya yapılmış gibi hissetme çünkü inan bana, kesinlikle ziyaret edilmesi gerekenler listemdesin. Başlangıç ​​noktası olarak Londra'da Drive Now ucuz araba kiralamayı kullanmak isteyip istemediğinize göre, birbirine nispeten yakın keşfedilecek pek çok harika yer var.

Şimdi, bir sonraki yolculuğunuz için neden İngiltere'yi seçmeniz gerektiğini merak ediyorsanız, sizi ikna etmeme izin verin.

İngiltere çok çeşitli

Birine Birleşik Krallık'tan olduğunuzu söylemenin çıldırtıcı yanı, otomatik olarak Londra'dan olduğunuzu varsaymaları, çünkü birçok insan Birleşik Krallık'ta olanın bu kadar olduğunu düşünüyor - yanlış! Farklılıkları görmek için ilçelerin içinden geçmeniz yeterli ve ilerledikçe farklı aksanlar duyacaksınız. Örneğin İngiltere'nin kuzeyi, ülkenin güneyinden tamamen farklıdır ve farklılıklar o kadar büyük ki, seyahat ettiğinizi ve sadece Londra'ya gitmediğinizi söylemek için onları deneyimlemeniz gerekir.

İngiltere sadece İngiltere değil

Ben İngilizim, bu yüzden bunu söylediğimde ne kadar ciddi olduğumu anlamalısınız – Birleşik Krallık sadece İngiltere ile ilgili değildir, bu yüzden rotanızı planlarken ülkenin tamamını, güney ucundan itibaren almalısınız. İngiltere'de Land's End, Galler'in batı kıyısı boyunca, İskoçya'da John O'Groats'un tam tepesine kadar.

Gerçekten çok güzel

Tom Jones'un şarkı söylediği evin yeşil, yeşil çimenleri sadece Galler'de değil, çünkü Birleşik Krallık bir bütün olarak çok yeşil, çok hareketli, tuhaf ama büyükşehir ve aynı zamanda oldukça engebeli ve dağlık. Özellikle İngiltere'nin güney batısındaki Cornwall'da keşfedilecek çarpıcı vahşi kumsallar. Sadece araba ile ve kendi zamanınızda değişen şaşırtıcı manzaraları gerçekten takdir edebilirsiniz, çünkü trenler çok acelecidir ve otobüsler şehir bölgelerine bağlı kalma eğilimindedir.

özgürlükler ülkesi

Birleşik Krallık'ta toplu taşıma kısıtlayıcıdır ve pahalıdır ve araba ile kendi buharınızla dolaşmanın birçok avantajı vardır, en azından görmek istediklerinizden daha fazlasını, otobüs ve tren tarafından dikte edilmeden göreceğiniz anlamına gelir. daha rahat olacak ve aynı güzergahı toplu taşıma ile yaptıysanız muhtemelen genel olarak daha az ödeyeceksiniz. Evet, bugünlerde benzin fiyatları en ucuzu değil, ancak bazen seyahat kısıtlamalarından muaf olmak buna değer.

Bir sonraki seyahat maceranız için Birleşik Krallık'ı seçmeniz gerektiğini ne kadar vurgulasam azdır – inanın bana, bu güzel ülke zaman geçtikçe sıkıcı olmuyor ve onu deneyimlemek listenizin başında olmalı .

 
Posted : 15/08/2022 4:05 am