Notifications
Clear all

Bungalov Ev Yaptıracağınız Eksado Sapanca

1 Posts
1 Users
0 Likes
266 Views
(@adamhub2021)
Posts: 44
Member
Topic starter
 

Ekolojik tasarımı ve farklı pek çok modeldeki konaklama alanı sayesinde herkes için uygun Bungalov  satın alma imkanı sunan Eksado Sapanca, hayallerin bir tık üstünde bir tatil ve konaklama sunmayı hedefler. Evin dekorasyonu ve inşasında %100 ahşaptan yararlanan Eksado Sapanca; nem, küf ve böceklenme gibi durumlara karşı dayanıklı şekilde inşa edilmektedir. Yazın ve kışın konaklama imkanı sunan bu ahşap evler, özel izolasyonlar sağlanarak inşa edilmektedir. Bu sayede farklı alanlarda dört mevsim olacak şekilde kullanılabilir alanlar yaratılmaktadır. Ahşap ev şeklinde inşa edilen yapılar dört mevsim kullanılabilirken karavanlar da istenilen her bölgede yine isteğe uygun şekilde kullanıma uygundur.

Eksado Sapanca Nerede? Eksado Sapanca’ya Nasıl Gidilir?

Eksado Sapanca, Sakarya’nın Yanık Mahallesi’nde Yanık 1 Sokak’ta yer alır. İstanbul Anadolu yakasından gitmek yaklaşık 1 saat 20 dakika kadar, Avrupa yakasından yaklaşık 2 saat kadar sürmektedir. Ankara’dan Eksado Sapanca’ya gitmek isteyenler ise yaklaşık 3 saat 30 dakikalık bir yolculuk yapacaktır. Otobüs ile Eksado Sapanca’ya ulaşım sağlamak isteyenler ise Sapanca Otobüs Terminali’nde inerek Eksado’ya taksi ile 15, otobüs ile yaklaşık 25 dakikalık bir sürede ulaşabilirler.

Eksado Sapanca’nın Oda Tipleri Nasıl?

Birbirinden farklı konaklama alanları inşa eden Eksado Sapanca, karavan ve ahşap ev modellerinin her biri ile aslında hem ekolojik hem de konforlu bir kullanım alanı sunmayı hedefler. Üçgen Ev modeli, toplam 65 m2 alan olacak şekilde inşa edilen bir projedir. Önünde yer alan üçgen şeklindeki oturma alanı, yazları güneşlenmek ve aynı zamanda akşamları serin bir gece geçirmek için de tercih edilebilir. Ladin ağacından üretilen bu yapı içerisinde mutfak, oturma alanı, çift kişilik yatak odası, banyo ve çalışma alanı gibi pek çok alanı da barındırır. Bu nedenle oldukça işlevsel bir alana sahip olduğu söylenebilir.

Yeni 2 + 1 model evlerde çok daha geniş kullanım alanı mevcuttur ve özellikle de iç dekorasyon anlamında Eksado’dan destek alındığında eşyaların da ne kadar eşsiz bir görünüme sahip olabileceği net şekilde görülebilecektir. Oturma alanı, banyo, yatak odası, Amerikan mutfak gibi pek çok olanağı içerisinde barındıran bu yapı da Ladin ağacından inşa edilmektedir ve ekolojik bir yapı olarak sunulmaktadır.

Garaj / Kutu Ev olarak geçen bir diğer yapı, lüks ve geniş oturma alanı ile mutfağı birleştirerek geniş yatak odası ve banyosu ile de konaklama alanını maksimum seviyeye çıkarmaktadır. Kamp 1 ve Kamp 2 gibi birbirinden oldukça farklı seçenekler de dışarıda oturma alanı sunarak ekolojik bir konaklama alanına sahip olmanız için idealdir. Ayrıca Eksado K model, Eksado M model, Eksado L model gibi birbirinden farklı projeler de geniş camlara sahip yapıları sebebiyle bolca güneş alan ekolojik ve aynı zamanda doğa ile iç içe görünecek yapılardır.

Farklı karavan modellerine de sahip olan Eksado, her alanda tatilinizin keyfini çıkarmanız için yine ekolojik çözümler üretir ve ekolojik yapılar inşa ederek Tiny House / karavan tatillerinin vazgeçilmezi olmak için sizlere özel çözümler üretir. Oturma alanı, mutfak, yatak odası gibi alanları ile geniş kullanım alanı sağlayan Eksado karavanlarının her biri farklı ve kendinize has bir tatil geçirmeniz için gereksinimlerinizi karşılayacak her alanı üretmektedir. Yer kaplaması, iç dizaynı ve döşemeleri ile ekolojik bir çözüm sağlayan Eksado yalnızca size özel bir alan üretmekle kalmaz aynı zamanda ekolojik projeleri ile de ferah ve uzun süreli kullanıma uygun tatil alanları üretir.

 
Posted : 19/09/2022 12:35 am