Notifications
Clear all

Bursa Bungalov Evleri

1 Posts
1 Users
0 Likes
263 Views
(@guvensez)
Posts: 418
Member
Topic starter
 

Gelişen çağ ve hayat tarzlarına rağmen insanların mistik hayat özlemi kat ve kat artmaktadır. Trafik ve çeşitli çevresel kirlilik sebebiyle doğal yaşamı özleyen insanoğlu bu özlemini tatil zamanlarında giderir. Mistik ve doğal yaşamın entegre olması ile ortaya çıkan yeni stil evlere bungalov denir. Kelime anlamı olarak bungalov ingilizce içerisinde yazın kullanılan ev anlamına gelmektedir. Ayrıca hafif ev anlamında da kullanılmaktadır. Ayrıca Bombay bölgesinde göçmen halkın kullandıkları evlere verilen isimdir. Bungalov, ahşap şekilde yapılan genellikle büyük üçgen şeklinde olan doğal hayatın içinde konumlanmış evlerdir. Evler görsel ve doğa bakımından tatil severleri natural yaşamın içine sürüklemektedir. Bungalov evler yurtdışında yaygın halde bulunmasına karşın Türkiye içerisinde de birçok bölgede yer alır. Turizm yatırımcıları tarafından bungalov evler Türkiye içerisinde çeşitli illere entegre edilmiştir.

      Bursa bungalov evleri bakımından yaygın halde bulunan iller arasında yer alır. Bursa şehri içerisinde tatil bakımından fazla bölge bulunur. Bu sebeple bungalov yatırımı bir hayli fazladır. Bursa bungalov evleri konum olarak çeşitli bölgeler içerisinde bulunur.

Bursada bulabileceğiniz Bungalov evler şu şekilde,

  1. Gököz Natural Park
  2. Dikey Dünya Doğa Evleri
  3. Uludağ Orman Köşkleri
  4. İznik Askania Bungalv evleri
  5. İznik Eko Turizm Tesisleri
  6. Harmancık Eko Turizm Tesisleri 
  7. Karinna Orman Koskleri
  8. Gürsu Adrenalin Park bungalov evleri
  9. Nihat Cirit Camping

Bursa şehri doğal park yeşil alan bakımından çeşitlilik barındıran ilimiz olduğu için bungalov için uygundur. Harika ve eşsiz manzara barındıran yeşil alan üzerine tatilciler çeşitli dönemlerde akın etmektedir. Manzara, yeşil alan ve temiz havanın harmanlanmış hali ile mistik şekilde konfor sunulur. Eski ve ahşap görüntü olmasına rağmen bursa bungalov evlerinin içi bir hayli konforlu ve kalitelidir. Her türlü ihtiyaç karşılanacak şekilde dizayn edilen evler müşterilerin ilgisini çekmektedir.

 

Bursa Uludağ Bungalov Evleri

       Bursa şehri denince akla ilk gelen yerlerin başında Uludağ gelmektedir. Özellikle kış turizmin en canlı yerlerinden olan Uludağ bölgesi kayak severlerin ve kar severlerin odağı halindedir. Uludağ bölgesi ile yanlış bilinen bazı durumlar vardır. Uludağ bölgesi sadece dağ zirvesi olarak karşımıza çıkmaz. Ayrıca dağın eteklerinde ve yakınlarında çeşitli milli parklara da ev sahipliği yapar. Bu parklardan biride Orman Köşkleri olarak bilinir. Yeşil doğası ve temiz alanı ile Bursa’nın manzarasını içinde barındırır. Uludağ Sarıalan bölgesi içerisinde yer alan Orman Köşkleri içerisinde bungalov evler bulunmaktadır. Bursa Uludağ bungalov evleri fazla talep gören tatil noktalarından biridir. Yazın ve ilkbahar döneminde yeşilliği yansıtan evler, kışın kar ve temiz havayı içinde barındırır. Nostaljik ve mistik hayatı seven bireylerin doğal yaşamı benimsemesi kolay hale gelmiştir. Bu bölge için dağ evleri kavramı kullanmak pekte yanlış bir yorum olmaz. Temiz hava ve kaliteli konaklamalar sayesinde insanlar hem tatil yapıp hemde huzur depolar. Tahmin edilen fiyatların aksine Bursa Uludağ bungalov evleri uygun bütçeler ile karşımıza çıkar. Bir ailenin rahat şekilde gidebileceği çocuklar ile tatil yapabileceği ve uygun fiyatlar ile konfor yaşayabileceği evler olarak bulunur.

         Bursa bungalov evleri içerik olarak mutfak ve banyoyu içinde barındırır. Ayrıca yatak seçenekleri bakımından çeşitli değişiklikler mümkündür. Oda sayısı müşterilerin ve misafirlerin isteğine göre satışa sunulur. 1 oda, 2 oda veya 3 oda gibi seçenekler ile Bursa bungalov evleri karşımıza çıkar. Fiyatlar oda sayısına göre esneklik göstererek müşterinin tercihine bırakılmıştır. Kalabalık aileler büyük seçeneklerden faydalanırken az sayıda kişiler butik bungalovlar kiralarlar.

 

Bursa Gököz Natural Park Bungalov Evleri

      Bursa şehrinin parkları popülerliği ile nam salmıştır. Bu yerlerin başında Bursa Gököz Natural Park bölgesi gelmektedir. Uludağ bölgesinin zirve kısmına yakın bölümünde konumlanan park 1000 ile 1200 metre aralığında bir rakıma sahiptir. Keles bölgesine yaklaşık bir saatlik mesafede bulunan park bungalov evler ile tatil severlere hizmet verir. Bursa Gököz Natural Park bungalov evleri göl manzarasına da sahiptir. Doğa ve göl birleşimi ile yüksek rakım sayesinde temiz hava etkeni yadsınamaz. Her açıdan doyurucu olan park binlerce tatil severe hizmet vermektedir. Ayrıca park içerisinde çeşitli adrenalin sporları da yer almaktadır. ATV ve bisiklet gibi araçları kiralama şansı bulunur. Uygun fiyatlar sayesinde doğa içerisinde gezinti yapmak mümkündür. Göl kenarı ve yakınında bulunan uygun fiyatlı mekanlarda yeni ihtiyacını karşılamak mümkündür. Ayrıca at ve eşek gezileri de park içerisinde yer almaktadır. Aile ortamı için uygun olan park içerisinde çocukların oynaması için birçok nokta bulunur. Her yaştan insana hitap eden bölge gençlere de hitap eder. Farklı macera ve adrenalin platformları sayesinde keyifli dakikalar geçirmek mümkündür. Ayrıca romantik çiftler içinde harika bir ortam olan bölge aşk tazeleyen manzarası ile çiftlerin tercihi haline gelmiştir. Kamp yaşamı ile kalitenin ortaklaşa hareketi sonucunda ortaya Bursa bungalov evleri çıkmıştır.

      Bursa bungalov evlerini kiralamak isteyen bireyler internet üzerinden ve gerekli sitelerdeki talimatlar ile online rezervasyon yapabilirler. Ayrıca kullanıcı yorumları sayesinde fikir sahibi olmakta mümkündür. Gitmeden önce resim aratması yapmak eşsiz güzelliğin ne derece kaliteli olduğunu fark etmenizi sağlayacaktır. Fiyat performans kıyaslamasına göre bütçe dostu olan Bursa bungalov evleri her kesime hitap eder. Yazın yeşillik ve göl güzelliği ile sıcacık bir hava yaratmaktadır. Kışın ise eşsiz kar güzelliği ve gölün birleşimi başka manzaralara sebep olur. Yaz ve kışın tadı ve kalitesi ayrı güzelliklerde bulunur. Dört mevsim gidilebilecek ender tatil yerleri arasında Bursa bungalov evleri yer alır. Bütçe dostu oda fiyatları ve kiralama seçenekleri ile talep sayısı her geçen gün artmaktadır. İsteğe göre oda seçimi ve ekstra tercih seçenekleri de bulunmaktadır. Bu sayede her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür.

 

Bursa Bungalov Evleri Günlük Kiralık

     Bursa iznik bungalov evleri istenilen gün sayısı kadar kiralanabilmektedir. Kişi sayısına ve çocuk durumuna göre ailelere de uygunluk gösterir. Ayrıca evlerin manzara seçimi ve ekstra özelliklerde tercih edilebilir. Oda sayısı ve iç dizaynı müşteri isteğine bırakılan evlerin fiyatı makul seviyede bulunur. Bu nedenle her yıl binlerce tatil sever akın etmektedir. Fakat yine de ülkemiz içerisinde bilmeyen insan sayısı bir hayli fazladır. Harika manzarasını henüz keşfetmemiş bireylerin görünce şok olacağı eşsiz bir güzellik sizleri bekler. Bursa bungalov evleri günlük kiralamak için internet üzerinden gerekli aramalar yapılmalıdır. Gerekli talimatlar sayesinde kaliteli ve pratik iletişim gerçekleşecektir.

      Bursa bungalov evleri içerisinde her türlü temel ihtiyaçlar bulunur. Elektrik ve su ihtiyaçları mistik yapıya rağmen rahatça kullanılır. Tek katlı üçgen yapıda bulunan evlerin iç konforu şaşırtacak konfordadır. Bursa bungalov ev fiyatları m2 sayısına göre değişmektedir. 15 m2 ile 80 m2 aralığında evlerin değiştiği görülür. Doğal yaşam içerisinde genellikle dışarıda bulunan bireyler arada odalarına çekilmek isteyebilirler. Bütün bu konfor müşterilere sunularak kalite aşılanmıştır. Günümüzde tatil yapmak lüks hale gelse dahi Bursa bungalov evleri sayesinde uygun bütçeler ile kaliteli tatil yapılmaktadır. Özellikle sömestr dönemlerinde ailecek gidilebilecek nadide bölgelerden biridir.

 

This topic was modified 2 years ago by guvensez
This topic was modified 2 years ago by Handeaksoy
 
Posted : 30/08/2022 11:07 pm