Notifications
Clear all

Alternatif Para Kazanma Yöntemi Popcash Nedir? Ne kadar Kazandım?

1 Posts
1 Users
0 Likes
552 Views
(@gezgin)
Member
Joined: 2 years ago
Posts: 203
Topic starter  

İnternetten para kazanmak isteyen hemen herkes gibi sizin de en büyük hedefiniz artan gelir ve sürekli kazanç mı? O halde kullanabileceğiniz en ideal seçeneklerden bir tanesi Popcash olacaktır. İnternet sitesine gelen trafiği etkin bir şekilde kullanarak kazanç imkânlarınızı iyileştirir.

Bütün dünyada masaüstü ve mobil trafiğin Bin Gösterim Başına Maliyet (BGBM) konusunda harika oranlar sunar. Pop-Under reklamları sayesinde geliri ideal seviyelere taşırken Adsense kullanıcıları için eşsiz bir alternatif sunmayı başarmaktadır. Popcash ile ilgili en büyük ayrıcalıklardan bir tanesi ise kazancın günlük olarak çekilmesi ve kullanılabilmesidir. Şimdi hazırsanız Popcash ile alakalı bütün merak ettiklerinize daha yakından bir göz atalım!

Buraya tıklayarak üye olabilirsiniz : Popcash Üye Ol

Popcash Nedir?

Popcash, 2012 yılında Alex ve Radu adındaki iki girişimci tarafından kurulmuş ve kısa sürede milyonlarca hit alarak kullanıcılara erişmeyi başarmıştır. Google Adsense mantığıyla reklam gelirleri vadetme yaklaşımını benimsemiştir. Bu çerçevede Popcash kısa sürede büyümüş ve başarılı bir sonuca olanak tanımıştır. Kıa sürede büyüyen ve performansıyla dikkat çeken Popcash’in bugün milyonlarca kullanıcısı var. İnternet sitesi sahipleri tarafından kârlı bir çözüm olarak tercih edilen bu seçeneği siz de kullanarak ayrıcalıklarla dolu bir sonuca ulaşabilirsiniz.

Pop Under Reklam Nedir?

Popunder ya da Pop-under reklamlar web sitelerinin alt kısmında bulunan reklam penceresi olarak bilinmektedir. Pop-up’ın farklı bir versiyonu olarak da bilinen bu reklam seçeneği splash şeklinde açılmaktan ziyade sayfanın alt kısmında belirmektedir.

İnternet sitelerinde reklamların zaman zaman rahatsız edici seviyelerde olması sadece internet kullanıcılarını ilgilendirmiyor. Web sitesi sahiplerinin deneyimi olumsuz anlamda etkileyen bu durumu iyileştirme yaklaşımını ön plana çıkarıyor. Bu konuda popunder reklamlar rahatsız edici olmaktan ziyade daha doğal bir seçenek olarak dikkatleri çekmektedir. Popunder reklamların doğal durması kadar kullanıcıya iyi bir imaj sunması da geliri olumlu anlamda etkilemektedir.

Popunder (Tubunder) Reklamlar Neden Tercih Ediliyor?

Popcash tarafından tercih edilen bir reklam seçeneği olarak popunder reklamlar etkileşim oranı oldukça düşük olan web sitelerinde tercih ediliyor. Gelir oranı Google Adsense’e kıyasla çok fazla olan Popunder reklamların dikkati kolayca çekiyor olması da çok büyük bir avantajdır. Genellikle mobil platformlarda kullanılan bu seçenek sayesinde internet sitelerinin kazanç elde etme imkânları artıyor.

Neden Popcash Kullanmalısınız?

Popcash, son dönemde pek çok webmaster tarafından tercih edilen bir seçenek olarak dikkatleri çekerken avantajları sayesinde kazanç imkânlarını arttırmayı başarıyor. Üstelik kazanç tek ayrıcalık olarak değerlendirilmiyor. Popcash kullanarak ciddi ayrıcalıklar elde edebileceğinizi de söyleyerek sizi nelerin beklediğini değerlendirmekte fayda var!

Popcash ile Düşük Etkileşimle Yüksek Kazanç

Popunder reklam seçeneğini kullanan Popcash’ın tercih edilmesindeki en önemli faktör düşük etkileşime rağmen kazanç imkânlarının çok fazla olmasıdır. Bu nedenle de kazancını arttırmak isteyen hemen herkes için Popcash tercihinde bulunmak hemen herkes için çok özel bir seçenek. O halde gelirinizi makul seviyelere taşımak adına yapmanız gereken oldukça basit. Popcash kullanmaya başlayın ve Google Adsense ile kıyaslanmayacak derecede yüksek gelirlerin sahibi olun!

Popcash Sayesinde Kısa Sürede Ödeme Alın

Gelirlerinizi çok ciddi seviyelere taşıyacak bir seçenek olarak kullanacağınız Popcash sayesinde sizi bekleyen en büyük avantaj ödemeleri çok uzun süre beklemeye gerek kalmadan alabilecek olmanızdır. Kârlı ve sürdürülebilir bir reklam kazancına sahip olmak adına tercih edeceğiniz Popcash kazancınızı uzun süre bekletmemesi sayesinde çok fazla sayıda internet sitesi sahibi için bu sistemi kullanmak mümkün oluyor. Peki, ödemelerle alakalı ne tür bir çözüme ulaşılabiliyor?

Popcash ödemeleri için 24 saat ile 48 saat arasında değişen sürelerde işlemler gerçekleştirmek mümkün. Özellikle de paraya acil ihtiyaç duyan ve reklam gelirlerini hemen çekmek isteyenler için minimum seviyelerde sınırlarla kazanca ulaşmak mümkün. Siz de bu harika seçeneği tercih ederek birbirinden özel çözümlere ulaşmak istemez misiniz? O halde bu harika sistemi tercih ederek kusursuz bir deneyim yaşamaya başlamalısınız.

Farklı Para Çekme Seçenekleri

Kazancınızı çekmek istediğinizde kullanacağınız birbirinden özel seçenek var. Bunlardan bir tanesi olan Popcash sayesinde kazanç elde etmekten çok daha fazlası sizleri bekliyor olacak. Bazı uygulamaların reklamla gelir elde etme konusunda büyük avantaj sağladığını ifade edebiliriz. Ancak Popcash kazancınızı farklı yöntemlerle çekme fırsatı sunması sayesinde büyük bir ayrıcalık sağlıyor. PayPal, Payza, Paxum, Payoneer, Bitcoin, Ehereum ve Ripple gibi pek çok seçenekle ödeme alabileceksiniz.

Ödeme alma konusunda eşsiz bir çözüm elde etmenizi sağlayacak yöntemler kullanılmaktadır. Üstelik herhangi bir komisyon ödemek durumunda da kalmayacaksınız. Böylelikle başarılı bir sonuca ulaşmak sizin için kaçınılmazdır.

Dolar Geliri Elde Etme

Popcash, Google Adsense ile kıyaslandığında gelir konusunda çok daha avantajlı. Bunun en büyük nedeni ise ödemelerin dolar üzerinden gerçekleştiriliyor olması. Google Adsense kullanan internet sitesi sahipleri ödemeleri TL ile alırken Popcash’in dolarla ödeme sağlaması kazancın çok daha ayrıcalıklı olmasını sağlar. Bu nedenle de Google Adsense kullanmanın yanı sıra Popcash’te kullanarak gelirinizi ikiye katlayabilirsiniz Böylece daima daha ayrıcalıklı bir seçenek olarak kabul edilmektedir.

Dolar vs Başka para birimleri kurunun artış göstermesi TL cinsinden kazancın daima artış göstermesini sağlarken internet sitesi sahiplerinin artan kazanç sisteminin bir parçası olacaklarını ifade etmek gerekiyor.

Google Adsense ile Popcash Reklamları Arasında Ne Tür Farklar Var?

Google Adsense Reklamları belli bir politika çerçevesinde ve bütün kullanıcıların eşit değerlendirilmesi ışığında yayınlanmaktadır. Ancak Popcash daha farklı bir yaklaşımla kârlı yatırımlar elde edilmesi adına tercih edilmektedir. Popcash’i kullananların yüksek miktarlarda kazanç elde etmesi mantığına dayanan popunder reklamlar sayesinde siz de ciddi bir gelir elde edebilirsiniz.

Popcash Reklam Yayıncılarına Ne Tür Ayrıcalıklar Sunuyor?

Popcash kullanmanın kârlı ve sürdürülebilir bir kazanç elde etmede çok büyük bir rolü var. Bu çerçevede Google Adsense gelirine bir alternatif sunmak adına mutlaka Popcash yayınlarından fayda sağlamak gerekiyor. Siz de bu konuda en başarılı seçenekleri tercih etmek mi istiyorsunuz? O halde Popcash ile sizi bekleyen birbirinden özel ayrıcalıkların neler olduğuna daha yakından bir bakmalısınız.

Hızlı Onay Süreci

Popcash hesabı oluşturarak reklam yayınlamak isteyen hemen herkes için en büyük ayrıcalıklardan bir tanesi hızlı onay sürecinin bulunması. Bu nedenle de bir internet sitesi sahibi olarak sizin için en uygun seçenekleri değerlendirin. Böylece hızlı onaylanan bir hesaba sahip olmanız mümkündür. Google Adsense ile kıyaslandığında hesap onay sürecinin çok çok hızlı olması sizi bekleyen en ciddi ayrıcalıklar arasında kabul edilecektir.

Güvenli Reklamlar

İnternet sitesinde reklam yayınlamak isteyen pek çok kimse için önemli olan reklamların güvenilir olması ve herhangi bir olumsuzluk yaratmamasıdır. Özellikle de reklamların yaratabileceği olumsuzluk düşünülerek harekete geçilmesi her şeyden değerlidir. Bu çerçevede Popcash kullanmak çoğu kimse için avantajlı bir seçenek olarak değerlendirilmektedir. Güveni ön plana çıkaracak olan seçenekler arasından siz de ideal olanı elde edebileceksiniz.

Basit ve Hızlı Entegrasyon

Reklamların entegrasyonunu gerçekleştirmek istediğinizde uzun ve uğraştırıcı bir deneyim yaşamak sizin için ciddi manada olumsuzluklara neden olabilecektir. Bu nedenle de yapmanız gereken sadece Popcash kullanarak daha başarılı bir çözüme ulaşmaktır. Profesyonel bakış açısı ve ihtiyaca uygun bir seçenek olarak yapmanız gereken sadece Popcash ile süreçlerin hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlamak olmalıdır.

Sürekli Destek

Google Adsense sorunları nedeniyle yaşayabileceğiniz problemler düşünüldüğünde ciddi manada kayıplar ortaya çıkması mümkün. Bu nedenle de sürekli destek çözümlerini dikkate alarak hareket etmek her şeyden önemlidir. Çünkü profesyonel bir ekip tarafından sorunlarınıza yönelik çözümlerle ayrıcalıklarla dolu bir deneyime ulaşabileceğinizi bilmelisiniz.

Referans ile Pasif Kazanç İmkânları

Referans ile pasif kazanç imkânlarından fayda sağlamak mı istiyorsunuz? O halde tercih etmeniz gereken en önemli seçeneklerden bir tanesi de hiç şüphesiz Popcash! Popcash ile arkadaşlarınız ve tanıdıklarınıza referans olmanız durumunda onların kazancından %10 oranında gelir elde edebileceksiniz.

Tüm bu ayrıcalıkları ile size özel bir çözüm sunacak olan Popcash sayesinde avantajlara sahip olmaya ne dersiniz? O halde hemen kaydolarak kusursuz bir deneyim yaşamaya başlamalısınız.

Not: Her 1 kişi’den sadece maksimum 1000 dolara kadar bir ücret kazanç saplıyabiliyorsunuz! daha sonra malsef o kişi listenizden siliniyor! Baya kurnazlık var burada! Normalde ömür boyu yapmaları lazım!

Peki Ben PopCah Kullanarak Ne Kadar Kazandım?

 

Yaklaşık 7-8 Aydır kullanıyorum ve toplam kazancım 375$ fena sayılmaz 🙂 google adsense bir yana popcash’de kullanabilir kazancınızı daha fazla attırabilirsiniz. Şahsen ben öyle yapıyorum.

Peki Aylık Ne kadar kazanıyorum ?

Popcash Para Kazanma

Resimde gördüğünüz gibi en son 51$ payoneer aracılığı ile paramı çektim hemde hiç transfer ücreti ödemeden, Resim (Fee) kısmına bakarsanız Kesim ücreti Yok. Bu yazının tarihine bakarak en son para çekim tarihinden 2022-06-29 hesaplama yapabilirisniz. Tam tamına bu ayki kazancım $ 47.16 bazı aylar $50 dolar bazı aylarda $25-$38 dolar kazanıyorum hiç olmamamasından iyidir.

PopCash’e Üye olup heman kazanmak için burayı Tıklayabilirsin.

Popcash’in Güzel bir yanı google reklamlarınız devam ederken aynı zamanda pop cash’i kullanmanız size hem google reklamlarından hemde popcashtan para kazandırıcaktır.

Peki Popcash’e Üye Nasıl olunur? ( Website Onaylanma Süreci)

Peki Üye Nasıl olunur? ( Website Onaylanma Süreci)

Üye olmaz süreci çok basit kayıt ol (Register) bölümünde gerekli bilgileri girip emailinizi onayladıktan sonra websitenizi eklemeniz olacaktır. Daha sonra Popup / Popunder seçeneği seçilip gösterilen website kodunu <body> and </body> arasına eklemektir.

PopUp: Sitenize biri girdiğinde açılan Sayfadır.

Popunder(Tabunder): Websitezi birisi tıkladığında sayfa arkasında açılan bir reklam (Sayfa ile birliktede diyebiliriz) Tubunder reklam musaitlği olmağı zaman için bu popup’a dönüşüyor. Benim Kullandığım Popunder(Tubunder).

Eğer ki Pop up ve ya Popunder reklam istemiyorsanız ben size exoclick sitesini önerebilirim. Sitenizde 3 reklam seçeneği bulundurabilirsiniz. Exoclick içinde ayriyetten bir yazı yazacağim

PopCash Publisher Code Integration

Eğer hiç bir kod bilginiz yok ise WordPress eklentisini indirebilirsiniz Tabikide siteniz wordpress ise Ben kendim eklentiyi kullanıyorum çok daha kolay

WordPress Pop Cash Eklentisi: PopCash Publisher Code Integration

Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz

 

Aşağıdaki Tablodan para çekme uygulamaları ile birlikle kesim ücretlerini görebilirsiniz.

Pop Cash Ödeme İşlemcisi Genel Bilgi

ödeme işlemcisi Minimum Para Çekme Kesim Ücreti
Paypal $10 2%(up to $1)
Paxum $ 10 1 $
Skrill $ 10 1%
WebMoney $ 10 1%
Payoneer $ 50 No Fees
Perfect Money $ 10 0.50%
Bitcoin $ 150 Ücret Yok
Ethereum $ 150 Ücret Yok
Ripple $ 10 Ücret Yok
Litecoin $ 10 Ücret Yok
This topic was modified 1 year ago 3 times by cbba tum

   
Quote