Notifications
Clear all

Londra'dan Mükemmel Hafta Sonu Gezileri

1 Posts
1 Users
0 Likes
189 Views
(@adamhub2021)
Posts: 44
Member
Topic starter
 

Londra'da daha uzun süre kalmayı planlıyorsanız ve büyük şehirden çok uzak olmayan bir yere kısa bir gezi yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Londra'dan yapabileceğiniz en iyi hafta sonu gezilerinden bazılarını bir araya getirdik, bu yüzden okumaya devam edin ve daha fazlasını öğrenin.

Whitstable, Kent: Kent'ten yaklaşık bir saatlik sürüş için bir gezgin, Whitstable olan Oyster Paradise'a girebilir. Roma döneminden beri bölge istiridyeleriyle ünlüdür - bu nedenle bugün bile istiridyeleri bulabileceğiniz en iyi yerlere sahip olmalarına şaşmamalı. Dahası, bu tür yemeklerin gerçek bir “meraklısı”ysanız, kesinlikle Temmuz ayında buraya gelmek isteyeceksiniz çünkü bir İstiridye Festivali bile var!

Shoreham-by-Sea: Biraz daha ekstrem olmayı seve seve seviyorsanız ve kendinizi maceracı hissediyorsanız Shoreham-by-Sea'nin sunduğu fırsatları kaçırmayın. Londra'dan bir saatten biraz daha uzakta, Brighton yakınlarında bulacaksınız ve özellikle ekstrem su sporlarıyla ilgileniyorsanız, bu bir patlama olacak. Uçurtma sörfü, buralardaki en önemli şey ve bu konuda oldukça yeni olan biri için bile harika bir su sporu. Deneyimli bir eğitmenin (ki bunu Shoreham-by-Sea'de sağlarlar) yakın gözetimi altında yaptığınız sürece, tonlarca eğleneceksiniz.

Cranleigh, Surrey: Atlara aşık olanlarınız için Cranleigh, büyük Londra şehrinden uzakta bir hafta sonu geçirmek için mükemmel bir seçim olacaktır. Londra'ya yaklaşık bir buçuk saat uzaklıktaki bu yer, turistlere eski yarış atlarına binme fırsatı sunuyor. İyi evcilleştirilmiş ve kesinlikle muhteşem, bu harika yaratıkların yalnızca varlığı bile harika bir hafta sonu geçirmenizi sağlayacaktır. Binicilik dışında, bölgedeki B&B'lerden birinde biraz temiz havanın ve harika yemeklerin tadını çıkarabilir ve ardından elbette yepyeni bir enerji "paketi" ile Londra'nın uğultusuna geri dönebilirsiniz.

Wight Adası: Pekala, burası Londra'dan bu makalede bahsedilen diğer destinasyonlardan biraz daha uzak olabilir, ancak gerçekten de mükemmel bir hafta sonu gezisi yapabilir. Sadece "çılgın kalabalıktan" uzaklaşmak istiyorsanız, Wight Adası tam olarak aradığınız şeydir. Tüm alan Viktorya dönemine bir yolculuk gibi geliyor - ancak bu, ihtiyacınız olan tüm konfora sahip olmayacağınız anlamına gelmiyor. Sessiz, lüks ve son derece rahatlatıcı Wight Adası, huzur ve güzel doğayla dolu bir hafta sonu için mükemmel bir yerdir. Ekstra ipucu: Gerçekten şölen gibi hissedecek bir şeyler yemek istiyorsanız, burada servis edilen harika yemeklerle ünlü bir restoran olan The Hambrough'u deneyin. Ortalama bir restoranınızdan biraz daha pahalı olabilir, ancak kesinlikle buna değecektir!

 

 
Posted : 15/08/2022 2:12 am