Notifications
Clear all

Londra'nın Eşsiz Alışveriş Lokasyonları

1 Posts
1 Users
0 Likes
205 Views
(@adamhub2021)
Posts: 44
Member
Topic starter
 

Londra şehri en çok çarpıcı simgeleri ve canlı atmosferi ile tanınır, ancak aynı zamanda moda tutkunları için de bir cennettir. Couture tasarım ve yüksek moda stilleri genellikle Paris ile eş anlamlı olsa da, Londra yüzlerce şık alışveriş destinasyonuna sahiptir.

Pahalı alışveriş merkezlerinden ve dünyaca ünlü büyük mağazalardan sıra dışı tezgahlara ve klasik butiklere kadar, Londra her tarza ve bütçeye hitap etmektedir. İşte Londra'nın en eşsiz alışveriş yerlerinden bazıları.

Camden Pazarı

Camden Kasabası'nın kuzeyinde birkaç farklı pazar bulacaksınız. Ahırlar'da vintage giysiler, alternatif moda parçaları ve türünün tek örneği mücevherler için avlanabilir ya da Camden Lock'ta grafiti ve canlı pop kültürünün keyfini çıkarabilirsiniz. Bölgedeki pek çok bar veya ilginç kafeden birinde alışverişe ara verin ya da onlarca yemek tezgahından leziz yemeklerin tadına bakın. Alternatif olarak, daha sonra bir konser yakalamak veya dışarıda bir gecenin tadını çıkarmak için Camden'i ziyaret edin.

Kraliyet Borsası

1568 yılında inşa edilen bu güzel mimari başarı her zaman zenginlikle ilişkilendirilmiştir. Finansal ticaret geçmişi ve saygın tüccarlarla övünen Royal Exchange, tasarımcı ayakkabı, giysi ve mücevher bulmak için mükemmel bir yerdir. Gucci ve Tiffy & Co. gibi isimler de dahil olmak üzere burada gezinebileceğiniz 30'dan fazla lüks mağaza ile düşene kadar alışveriş yapabilirsiniz. Çantalarınızın altında ezildiğinizi hissettiğinizde, Exchange'in kaliteli restoranlarından birinde rahatlayın.

Shoreditch

Bu East End bölgesi, hızla Londra'nın trend belirleyicilerinin evi haline geldi. West End tercih edilen yer iken, Shoreditch'in itibarı, insanların bölgeye akın ettiğini gördü. Burada moda tutkunları, sanatçılar ve hevesli yemek tutkunları ile dolu sokaklarla havalı, hareketli bir atmosfer bulacaksınız. Eklektik Boxpark'a (Shoreditch'in pop-up alışveriş merkezi) gidin veya eski tasarımcı etiketlerini bulmak için bağımsız perakendecilere göz atın. Yolculuğunuzu, yeniden tasarlanmış tüp arabaları içeren yaratıcı bir alan olan Village Underground'ı ziyaret ederek tamamlayın.

Şövalye Köprüsü

Londra'nın en eşsiz alışveriş deneyimlerinin hiçbir listesi Knightsbridge olmadan tamamlanmış sayılmaz. Knightsbridge, dünyaca ünlü Harrods'a ev sahipliği yapmanın yanı sıra tasarımcılarla dolu. Bu semtte tasarımcı mağazaları, butik salonlar, kuyumcular, parfümeriler, kafeler, restoranlar ve şarküteriler bulacaksınız. Gerçekten muhteşem bir gün için, bir şoför tarafından gezdirilmeyi ayarlayın.

Londra'da alışveriş gerçekten herkes için bir şeyler sunuyor. İster bu eşsiz yerleri ziyaret etmek ister Oxford Street'in koşuşturmacasını tercih etmek isteyin, tarzınıza ve bütçenize uygun bir şeyler bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

 
Posted : 15/08/2022 2:09 am