Notifications
Clear all

Londra'nın En İyi Alışveriş Caddeleri

1 Posts
1 Users
0 Likes
192 Views
(@adamhub2021)
Posts: 44
Member
Topic starter
 

Londra, Avrupa'nın en çekici turistik yerlerinden biridir ve sebepsiz değildir. Orada yapılacak ve görülecek o kadar çok ilginç şey var ki, turistlerin her yıl bu muhteşem şehre akın etmesine şaşmamalı.

Çok büyük bir şehir ve dünyanın en önemli şehirlerinden biri olan Londra, buraya gelen herkes için bolca alışveriş imkanı sunuyor. Ancak, Londra'daki en iyi alışveriş caddeleri hangileridir? Gerçekten harika ürünler için alışveriş yapmak istiyorsanız nereye gitmelisiniz? Okumaya devam edin ve önerilerimiz hakkında daha fazla bilgi edinin.

 

Oxford Street: Bu caddenin sadece İngiltere ve Birleşik Krallık'ta değil, tüm Avrupa'da da en işlek alışveriş caddesi olduğu söyleniyor. Büyük mağazalar ve çok uluslu isimler arıyorsanız, onları kesinlikle burada bulacaksınız. Oxford Caddesi'nde yürüyüşe çıkarken uğramanız gereken sayısız dükkan var, bu yüzden buraya kesin bir alışveriş amacı ile gelmeseniz bile, buradaki mağazalara biraz para bırakmaya hazır olun, çünkü büyük olasılıkla Kesinlikle seveceğiniz bir veya iki şey bulacaksınız.

Seven Dials: Bağımsız modayı çok ulusluların ürettiğinden daha çok sevenlerdenseniz, Seven Dials'a göz atmayı unutmayın. Alan çok sayıda ayakkabı mağazası ve bağımsız moda mağazası ile kaplıdır ve ziyaretçilerine gerçekten seçebilecekleri birçok seçenek sunar. Buraya gelmek için Covent Garden istasyonundan sola dönün. Alışverişe biraz ara verip dinlenmek isterseniz aynı istasyondan sağa dönün, sokak performansları ve çok sayıda barıyla ünlü Covent Garden'a ulaşacaksınız.

Carnaby Street: Bu alan, sizin için iyi bilinen daha büyük mağazalar ile benzersiz ürünleriyle sizi cezbedecek daha küçük butiklerin birleşimidir. Carnaby Street ayrıca size 3 katlı dükkanlar ve dışarıda yemek yeme konusunda çok çeşitli seçenekler sunabilir - bu nedenle alışverişten sıkıldıysanız ve bir şeyler yemek istiyorsanız, kesinlikle birçok seçeneğiniz olacaktır. içinden seçmek.

Fulham Road: Antika avlamayı seven biriyseniz, Londra'nın antikacılarla dolup taştığını kesinlikle bilmelisiniz. Ancak, Fulham Road, antika arayanlar için en popüler bölgelerden biri çünkü birbirine görece yakın mesafede birden fazla dükkan var. Antikacıların yanı sıra burada da birçok mobilya mağazası bulacaksınız, bu yüzden kendinize ilham vermeyi planlıyorsanız, burası Londra'da mutlaka görülmesi gereken bir yer.

Açıkçası, Londra alışveriş fırsatları açısından herkesin hayal edebileceği her şeyi sunabilir. Etnik kıyafetlerden harika baharatlara ve sevimli hediyelik eşyalardan lüks parfümlere kadar her türden insan, her tarz ve her bütçeye uygun bir şeyler var.

 
Posted : 15/08/2022 3:21 am