Notifications
Clear all

Londra'dan ziyaret edeceğiniz Kolay Tatil Gezileri

1 Posts
1 Users
0 Likes
182 Views
(@adamhub2021)
Posts: 44
Member
Topic starter
 

Gerçekten turistik bir şehirde (Londra gibi) yaşamanın en iyi yanlarından biri, şehre tamamen bağlı olmamanızdır. İster gerçek bir "yerli" olun, ister sadece Londra'yı daha uzun bir süre için deneyimlemek isteseniz, her zaman oldukça şaşırtıcı yerlere seyahat edebileceğiniz fikrine kesinlikle bayılacaksınız - ve bunun sadece birkaç saat alacağı fikri. oraya varmanız için en fazla birkaç saat.

Londra'dan en kolay ve en heyecan verici tatil gezileri hangileridir? Okuyun ve daha fazlasını öğrenin.

Paris: Ey aşk şehri! Tüm dünyada Paris ile aynı üne sahip çok az şehir var – ve doğrusunu söylemek gerekirse, beklentilerinizin boşa çıkmaması muhtemeldir. Paris, duyduğunuz her şeydir - ve daha fazlası. Biraz gaddar ama yine de son derece romantik, kendini beğenmiş ve yine de son derece güzel - bunlar Paris'le ilgili şeylerden sadece birkaçı. Bunu peynire, lezzetli hamur işlerine, harika şaraplara ve her gün gerçekleşen sokak performanslarına ekleyin ve Londra'ya “yakın” bir yerde mükemmel bir tatil için mükemmel karışımı elde edin. Londra'dan Paris'e gitmek ne kadar sürer? 1 saat (uçakla) ile yaklaşık 3-4 saat (otobüs/arabayla) arasında.

Dublin: Bazen insanlar yanlışlıkla Dublin'in Birleşik Krallık'taki her şeyle aynı olduğuna inanırlar. Bununla birlikte, Dublin, İrlanda'nın (Kuzey İrlanda'nın değil) başkenti olduğu için, her şeyden önce Birleşik Krallık'ın gerçek bir parçası bile değildir. Tüm "teknikleri" bir kenara bırakırsak, Dublin'in kültürünün tadını gerçekten çıkarmanızı sağlayacak özel bir kokusu var. Kaleler, müzeler, kiliseler - burada her şeyin İrlanda tadı var ve burayı ziyaret etmek için bu kadar harika yapan da tam olarak bu.

Bremen: Pekala, eğer oraya uçmayı seçerseniz aslında “kolay” olacak bir yolculuk bu – ki bu bir saatten biraz fazla sürer. Ancak, biraz Alman kültürünü deneyimlemek istiyorsanız, Bremen özellikle zahmete değer. Gerçekten harika bir mimari görmek istiyorsanız Belediye Binası'nı ziyaret edin ve müzelerini ve doğal sıcak noktalarını/parklarını kaçırmayın çünkü oradaki her şeyden kesinlikle keyif alacaksınız!

Bilbao: İki saatten daha kısa bir sürede Bilbao'ya uçarak da şaşırtıcı ve canlı İspanyol kültürünün tadına varın. Şehrin kendisi şaşırtıcı ve ilk bakışta diğer birçok Avrupa kültüründen çok farklı hissetmese de, kendinizi içine sokmanıza izin verdiğinizde, benzersizliğini hissetmeye başlayacaksınız. İspanyolluğunu ve özel lezzetini hissetmeye başlayacaksınız. Çok modern ve eski tarz arasında bir yerde olan Bilbao'nun mimarisi sizi büyüleyecek. Buradaki yemeklere gelince, gözünüzü bile kırpmadan her şeyi deneyin çünkü kesinlikle o kadar keyif alacaksınız ki, aslında eve birkaç tabak yemek getirmek isteyeceksiniz!

 
Posted : 15/08/2022 3:17 am