Notifications
Clear all

Londra'da yapılacak en iyi ücretsiz şeyler

1 Posts
1 Users
0 Reactions
198 Views
(@adamhub2021)
Posts: 44
Member
Topic starter
 

Londra, yaygın olarak dünyanın en büyük şehirlerinden biri ve aynı zamanda en pahalı şehirlerden biri olarak bilinir. Elbette, Londra oradaki şehirlerin çoğundan daha pahalıdır; Ancak bu, burada harcayacak çok paranız yoksa, sunduğu şeylerden zevk alamayacağınız anlamına gelmez. Aslında, Londra size hiç para ödemeden yapılacak çok eğlenceli ve ilginç şeyler sağlayabilir. Burada yapılacak tonlarca heyecan verici ücretsiz şey var - ve en iyilerinden bazılarını bir araya getirdik, bu yüzden okumaya devam edin ve daha fazlasını öğrenin.

 

Somerset House: Bu muhtemelen Londra'daki en ünlü binalardan biridir ve oraya girmek size hiçbir şeye mal olmaz. Güzel Gürcü mimarisini yakından görmenin yanı sıra, balkonuna çıkmayı başarırsanız Thames Nehri'nin gerçekten etkileyici manzarasını da seyredebilirsiniz. Avludaki çeşmeler bile hem yazın hem de kışın büyük bir neşe kaynağıdır.

The Scoop: Bir film, canlı müzik performansı ya da bir tiyatro havasındaysanız, üzerinde çok paranız yoksa The Scoop olmak istediğiniz yerdir. Giriş tamamen ücretsizdir, yaklaşık 800 sandalyesi vardır ve müzik performanslarından tiyatro ve film gösterimlerine kadar çeşitli gösterilere ev sahipliği yapar - hepsi gerçekten yüksek kalitede ve %100 ücretsiz.

The British Museum: British Museum, büyük olasılıkla, her Londra seyahat rehberinde yer alan bu cazibe merkezlerinden biridir - ve herhangi bir sebep olmadan değil. Buradaki çok sayıda sergi, Dünya'da şimdiye kadar var olmuş hemen hemen her büyük uygarlığı kapsıyor ve tarih konusunda gerçekten tutkulu olanlardan sadece meraktan burada olanlara kadar herkesi gerçekten şaşırtacak. Ve bunun en iyi yanı, müzenin de ücretsiz olarak görülebilmesi!

Art Galleries: Londra'daki pek çok sanat galerisini görmek tamamen ücretsizdir ve size gerçekten güzel sergiler de sunacaktır. Tate Modern, Ulusal Portre Galerisi, Sir John Soane'nin Müzesi, Wallace Koleksiyonu ve Ulusal Galeri en bilinenlerinden bazılarıdır - ancak bunlar kadar şaşırtıcı başkaları da vardır.

Changing the Guards: Kraliçe'nin Muhafızı yine herkesin aşina olduğu "Londra markalarından" biridir. Her sabah saat 11:30'da muhafızlar değiştirilir (ve bu, muhafızların değişiminin her gün yerine iki günde bir olduğu kış boyunca değişir). Töreni izlemek tamamen ücretsizdir ve kesinlikle size İngiliz ve Londra kültürleri hakkında da fikir verecektir. Ayrıca, herkes için gerçekten büyüleyici olan bir tür askeri gelenek.

 

 

 
Posted : 15/08/2022 3:27 am