Notifications
Clear all

Londra'da spor günleri

1 Posts
1 Users
0 Likes
240 Views
(@adamhub2021)
Posts: 44
Member
Topic starter
 

Londra ziyaret etmek için muhteşem bir şehir ve Londra'da yaşamadığınız ve her hafta sonunu orada bir turistmişsiniz gibi geçirmediğiniz sürece, yüzeyde sıfırdan fazlasını yaptığınızı gerçekten hissetmek için her zaman görülecek ve yapılacak çok şey vardır. Londra'da yaşayan insanların çoğu elbette bunu yapmazlar ve birkaç gün harcayan insanlardan daha az gezi yapmaktan suçlu olabilirler.

 

Bir şehri deneyimlemenin en iyi yollarından biri spor yönüyle kullanmaktır, bu yüzden Londra'yı spor yoluyla görmenin birkaç farklı yolunu bulduk. Belki de bunu yapmak için en bariz fırsat, tüm şehrin (ve ülkenin) Londra'daki 2012 Yaz Olimpiyatları için çılgına döndüğü üç yıl önceydi, ancak orada olursanız olun, Londra'da her zaman sportif bir şeyler oluyor.

Futbol Club larına katılın

Londra'daysanız, birçok futbol kulübünden biriyle iyi geçinmek ve şahsen maç izlemek için harika bir konumdasınız - sonuçtan bağımsız olarak başlı başına bir deneyim. Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham ve Crystal Palace gibi Londra'ya ev sahipliği yapan bir dizi Premier Lig kulübü var, bu yüzden aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda mekan var. Bu sezonun Premier Lig bahis oranları şu anda Londra'nın en iyi iki kulübü Arsenal ve Tottenham'ı şampiyonluk yarışında gösteriyor.

Bilet fiyatlarının kulübe göre değiştiğini unutmayın, bu nedenle özellikle görmek istediğiniz takıma odaklanmak yerine fiyat ve müsaitlik durumuna bakarak başlamak isteyebilirsiniz. Sonuçta, herhangi bir Premier Lig maçı bir gösteri olmayı vaat ediyor. Örneğin, sıkı bir Arsenal hayranıysanız ve maç bileti fiyatını karşılayamıyorsanız, her zaman maçı televizyonda izlemek ve maç olmayan bir günde bir stadyum turu yapmak gibi bir alternatif vardır.

 

Tenisle ilgilenen var mı?

Haziran ve Temmuz aylarında Londra'daki herkes, her yıl Wimbledon tenis şampiyonalarının etrafındaki vızıltıyı fark edemez. Merkez kort ve diğer gösteri kortu biletlerini almak çok zor veya fiyat aralığınızın çok dışında olsa da, her zaman Grounds biletlerini alma ve atmosferin tadını çıkarma ve dış kortlarda canlı maç izleme seçeneği vardır. Turnuvanın her günü saat 15:00'ten sonra, ilgilendikleri maçları izleyip o gün için ayrılan kişiler tarafından verilen gösteri kortları için 'iade' biletleri için sıraya girebilirsiniz.

 

Sadece izlemeyin  katılın!

Londra'da çok sayıda eğlenceli koşu ve hayır işleri yapılıyor, ancak bunların çoğunun yaz aylarında gerçekleştiğini söylemek doğru olur. En büyük kış etkinliklerinden biri, geçen yıl 15.000 katılımcının şehrin en önemli simge yapılarını kapsayan bir rota boyunca sokaklara döküldüğü Cancer Research UK Londra Kış Koşusu'dur. 10 km'lik rota için kapalı yollar ile, iyi bir amaç için eğlenceli bir aktiviteye katılmanın ve birlikte koşarken Londra'nın en iyi özelliklerine hayran kalmanın harika bir yoludur. Ayrıca bitiş çizgisini geçtiğinizde bir Kutup Ayısı Sarılması ile ödüllendirileceksiniz. Cancer Research UK web sitesinde bu yılki Kış Koşusu'na katılma hakkında bilgi edinin.

 

 

 

This topic was modified 2 years ago 2 times by adamhub2021
This topic was modified 2 years ago 3 times by Handeaksoy
 
Posted : 15/08/2022 1:23 am